November 12, 2013

Urban Decay Naked 3!

official photo

photo belongs to Leesha / XSparkage

I just wanna give you a heads up,guys. There is gonna be a new Naked palette, yay! :D I'm so happy. Leesha / XSparkage just uploaded a blogpost on it with photos, check it out if you're interested. It is beautiful, it has all the colours I personally fancy: purple toned browns and UD Sin-like champagne shades. Also can we have a moment for the shade called Blackheart: he is my favourite villain from the movie Ghost Rider.

Leesha / XSparkage épp most posztolt az új Urban Decay Naked 3 palettáról, gondoltam gyorsan meg is osztom veletek, mert a facebook bejegyzéseim továbbra is kb kilencen, ha látják.. Tegnap már lehetett látni utalásokat az UD facebook oldalán, de ma már tesztünk is van. Annyira örülök neki, nagy rajongója vagyok a Naked palettáknak. Ebben pont olyan árnyalatok kaptak helyet, amilyenek a személyes kedvenceim: pezsgőszínek és lila altónusú barnák. Ha valaki látta anno a Ghost Ridert, akkor a Blackheart név ismerős lesz neki, a kedvenc gonosztevőm volt a filmből.


photo source: wheeconfetti

Yet another blogpost can be found here.

What do you think? Please check out the blogposts, it's worth it. :)
Mit gondoltok? Lessétek meg bejegyzéseket, megéri. :)

~ Evinde

4 comments :

  1. Annyira de annyira várom ezt a palettát, teljesen biztos hogy hazajön hozzám. :) Tökéletesen kihasználható az összes színe, a blackheart pedig lenyűgöző.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nekem is nagyon tetszik, úgy érzem, hogy ez lesz a kedvenc. :D Nagyon jó, hogy a golden rose árnyalat fele hajlanak a színek. :)

      Delete
  2. Nagyon tetszik ez a paletta (is)!
    Viszont én valószínűleg megvárom a MUA olcsóbb kiadását, kicsit drágállom az eredeti UD palettákat, minőségileg pedig jól megvagyok a MUA paletták minőségével :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha elosztod, az UD kb olyan árban jön ki, mint a Catrice szemhéjpúderei, ami azért nagyon jó.A mono-k drágák, de palettában szerintem ilyen minőségért megéri. :) Mondjuk magyar fizetésekhez képest tényleg drága. :'l eBayen pl 27-ért vannak már fenn, de megvárom a januárt amikor 12-ért is meg lehet majd venni.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...