April 13, 2016

Essence körömlakk automata | Árkád Müller


Körömlakk automata. KÖRÖMLAKK. AUTOMATA. Azt hiszem, mind megegyezhetünk abban, hogy egy ilyen szépség sokunk házában jól mutatna. Márciusban bukkant fel ez az amúgy hatalmas szerkezet az Árkád Müllerben Pesten, és ma szerencsére én is meg tudtam nézni közelebbről.


Essence körömlakk automata
(Budapest, Árkád Müller)

Általában minden kisebb a valóságban, mint ahogy azt interneten vagy képen látjuk, illetve ahogy magunk elé képzeljük. Na itt jön a képbe a mai napom, ugyanis az Essence körömlakkos automatája hatalmas. Ha jól saccolom, körülbelül 2 méter magas és másfél méter széles, mindez telis-tele vidám körömlakkokkal.

ENG: Most of this post is about sales / deals in Hungary, so I won't translate the entire post. Basically, an Essence nail polish vending machine made its way to a popular mall in the capital, and it is pretty huge (as in: it's 2m tall). It looks stunning. The machine was around for a limited amount of time only.



A szerkezetet március 25. és április 16. között találhatjátok meg az Árkád Müllerben (csak Budapesten). Sajnos csak pénteken és szombaton üzemeltetik, így ma csak csendesen álldogált az üzletben.

Amit tudni érdemes az automatáról és az akcióról:

  • vásároljatok Essence termékeket minimum 1500 Ft értékben, és ajándékba kaptok egy The Gel körömlakkot
  • minden pénteken és szombaton az automatából választhatjátok ki az áhított lakkot egy kis szelvény segítségével
  • ha nem a gép üzemelésének napjain vásároltok, az Essence körömlakkos állványáról választhattok magatoknak egy lakkot



Picit sajnálom, hogy nem üzemel minden nap, de így is szuper dolog, hogy hazánkba is eljutott egy ilyen automata. Az Essence angol facebookján nem találtam erről semmit, míg a németeknél - ahogy azt sejteni lehet - szintén felbukkant ez a hatalmas jószág. 

Az új lakkokat ki is próbálhatjátok pénteken és szombaton, az Essence manikűrösei várnak Titeket az automata közelében.

ITT még találtok pár képet.


Essence nail polish vending machine
(source: Essence's facebook page)

Más:

Már biztosan sokan hallottátok illetve láttátok, hogy az Essence gél hatású lakkjai most olcsóbban, csupán 445 Ft-ért kaphatóak. Leírom itt is, hátha páran nem hallottátok még. 

Ha hiszitek, ha nem, még egyetlen egy The Gel lakkot sem próbáltam az Essence-től, pedig már lassan egy éve kaphatóak. A kívánságlistámon persze szerepel pár (haha, pár 10), így én is tervezek belőlük vásárolni. Súgjatok, hogy szeretnétek-e róluk valamilyen bejegyzést.

A képeket telefonnal készítettem, bár kinézet alapján rotációs kapa is készíthette volna. ¯\_(ツ)_/¯ 
Nem tudtam vállalni sok órás vonatozást meg rohanást egy nagy DSLR géppel. A jó hír, hogy ennél csak jobb képek szerepelhetnek a következő bejegyzésben, akármiről is fogok írni. 

Mit szóltok az automatához? Ti láttátok már közelről?

ENG: Please guys let me know if you want an English version of this post as well.

~ Evinde

4 comments :

  1. I would love to read this in English please 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Got it, it's coming your way today sometime! :)

      Delete
  2. Vidéki vagyok, így valószínűleg nem fogok találkozni ezzel az automatával.
    Mondjuk meg tudok lenni nélküle. Fontosabb lenne, ha a kinézett 56-os You and me árnyalatot be tudnám végre szerezni, de úgy tűnik, másoknak is ez volt a kiszemeltjük, mert egyelőre még nem sikerült beszereznem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nálunk a helyi Rossmannban (szintén vidéken) még ki sem tették az új dolgokat, a németeknél meg már január óta kaphatóak. :( Tegnap mentem, hogy na, akkor veszek pár tavaszi lakkot és írok róluk, de benéztem.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...